Франків Наталія Іванівна
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Освіта та практичний досвід:
Харківська державна академія технології та організації харчування 1997 р. Спеціаліст інженер-технолог, технологія громадського харчування.
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ».
Викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач - методист».
Стаж роботи - 21 рік.
Викладає дисципліни:
«Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Етнічні кухні», «Основи барної справи».
Наукові інтереси: Особливості діяльності безалкогольних барів у готельно-ресторанних комплексах.
Харківська державна академія технології та організації харчування 1997 р. Спеціаліст інженер-технолог, технологія громадського харчування.
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ».
Викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «викладач - методист».
Стаж роботи - 21 рік.
Викладає дисципліни:
«Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Етнічні кухні», «Основи барної справи».
Наукові інтереси: Особливості діяльності безалкогольних барів у готельно-ресторанних комплексах.