Дисципліна Організація ресторанного господарства
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Збірник текстів лекцій (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Збірник текстів лекцій (Модуль ІІ) (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи студентів (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до практичних занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
Методичні рекомендації до семінарських занять (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))
ТЕСТИ (241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа))