Франків Наталія Іванівна

Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

Конспект лекцій (І МОДУЛЬ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Конспект лекцій (ІІ, ІІІ МОДУЛЬ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до лабораторних занять (Частина ІІ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

ТЕСТИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія