Дисципліна ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
![]()
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
РІЗНОРІВНЕВІ ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Конспект лекцій (І МОДУЛЬ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Конспект лекцій (ІІ, ІІІ МОДУЛЬ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Критерії оцінювання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (Частина ІІ) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ПРОГРАМНІ ПИТАННЯ ЕКЗАМЕНУ ДИСЦИПЛІНИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Список рекомендованих джерел (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ТЕСТИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))