Дисципліна Організація обслуговування в ЗРГ
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Конспект лекцій (І Модуль) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Конспект лекцій (ІІ Модуль) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Конспект лекцій (ІІІ Модуль) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ТЕСТИ для визначення рівня знань здобувачів фахової передвищої освіти (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))