Дисципліна Технологія виробництва кулінарної продукції
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Критерії оцінювання результатів навчання (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник текстів лекцій (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Збірник текстів лекцій (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до лабораторних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (І частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до практичних занять (ІІ частина) (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))
ТЕСТИ (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))