Бойчук Олена Леонідівна
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Освіта та практичний досвід:
Хмельницький економічний технікум КНТЕУ 2004. Молодший спеціаліст, харчова технологія та інженерія, технологія харчування
Національний університет «Львівська політехніка» 2014 р. Бакалавр харчові технології та інженерія, технолог
Національний університет «Львівська політехніка» 2015 р. Магістр, інженер-технолог, інженер-дослідник, Технологія продуктів бродіння і виноробства
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»
викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії»
Стаж роботи - 17 років
Викладає дисципліни:
«Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація роботи сомельє»,«Технологія борошняних кондитерських виробів»
Наукові інтереси: Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусок
Хмельницький економічний технікум КНТЕУ 2004. Молодший спеціаліст, харчова технологія та інженерія, технологія харчування
Національний університет «Львівська політехніка» 2014 р. Бакалавр харчові технології та інженерія, технолог
Національний університет «Львівська політехніка» 2015 р. Магістр, інженер-технолог, інженер-дослідник, Технологія продуктів бродіння і виноробства
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»
викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії»
Стаж роботи - 17 років
Викладає дисципліни:
«Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація роботи сомельє»,«Технологія борошняних кондитерських виробів»
Наукові інтереси: Молекулярна технологія приготування холодних страв і закусок