Янюк Ольга Володимирівна

З. в. підприємництва та технологій. В. ц. к. харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.

Методичні рекомендації до практичних занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Збірник текстів лекцій (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Зразок білету (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до написання курсового проекту (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Методичні рекомендації до семінарських занять (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія

Тестовий контроль (181 Харчові технології (Виробництво харчової продукції))

Теорія