Янюк Ольга Володимирівна
З. в. підприємництва та технологій. В. ц. к. харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу.
Освіта та практичний досвід:
2002 - 2004р. Хмельницький професійний торгово-кулінарний ліцей
Префесія: офіціант, бармен, буфетник п’ятого розряду.
2004-2008р. Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Кваліфікація: бакалавр педагогічної освіти, вчитель української мови і літератури.
2008-2009р. Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Кваліфікація: спеціаліст - вчитель української мови і літератури, зарубіжної літератури та практичний психолог в закладах освіти.
2006-2009р. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.
Кваліфікація: молодший спеціаліст 3439 фахівець (в галузі управління обслуговування населення).
2013-2015р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут.
Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. 3414. «Фахівець з готельного обслуговування». 3114. «Фахівець із спеціалізованого обслуговування».
2018р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут.
Спеціальність: магістр з готельної і ресторанної справи. (Диплом з відзнакою).
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»
2018р. Майстер виробничого навчання технологів
2019р. Викладач І категорії
2022 р. голова циклової комісії, викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»
Стаж роботи - 18 років
Викладає дисципліни:
«Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Основи барної справи», «Управління якість готельно-рестораної продукції», технологічна практика.
Наукові інтереси:
Впровадження інтерактивних методів у освітній процес під час формування професійних компетентностей майбутніх фахових молодших бакалаврів
2002 - 2004р. Хмельницький професійний торгово-кулінарний ліцей
Префесія: офіціант, бармен, буфетник п’ятого розряду.
2004-2008р. Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Кваліфікація: бакалавр педагогічної освіти, вчитель української мови і літератури.
2008-2009р. Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Кваліфікація: спеціаліст - вчитель української мови і літератури, зарубіжної літератури та практичний психолог в закладах освіти.
2006-2009р. Хмельницький кооперативний коледж Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.
Кваліфікація: молодший спеціаліст 3439 фахівець (в галузі управління обслуговування населення).
2013-2015р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут.
Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. 3414. «Фахівець з готельного обслуговування». 3114. «Фахівець із спеціалізованого обслуговування».
2018р. Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут.
Спеціальність: магістр з готельної і ресторанної справи. (Диплом з відзнакою).
Працює у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ»
2018р. Майстер виробничого навчання технологів
2019р. Викладач І категорії
2022 р. голова циклової комісії, викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»
Стаж роботи - 18 років
Викладає дисципліни:
«Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Основи барної справи», «Управління якість готельно-рестораної продукції», технологічна практика.
Наукові інтереси:
Впровадження інтерактивних методів у освітній процес під час формування професійних компетентностей майбутніх фахових молодших бакалаврів