• Головна
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" Меню Авторизація
  • Головна
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
  • Загальна інформація
    • Діючі положення
    • Заходи щодо запобігання корупції
    • Накази
    • Вибори ректора ДТЕУ 2022
    • Академічна доброчесність
    • Історія та місія коледжу
    • Адміністрація
    • Символіка
    • Заходи ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Ми в соцмережах
    • Віртуальний тур стінами ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Система управління якістю
    • Міжнародне співробітництво
    • Публічна інформація
  • Ліцензування та акредитація
    • Установчі документи
    • Акредитація
    • Ліцензування
  • Структурні підрозділи
    • Відділ кадрів
    • Служба з сприяння працевлаштуванню
    • Відділення управління та адміністрування
    • Відділення підприємництва та технологій
    • Заочне відділення та відділення курсової підготовки та підвищення кваліфікації
    • Практична підготовка
    • Мистецький центр студентського дозвілля.
    • Методичний відділ
    • Бібліотека
    • Бухгалтерія
  • Інше
    • Хмельницький осередок молодих підприємців ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Подільський осередок "Подільська гільдія кулінарів" Громадської спілки "Український кулінарний союз"
    • Вісник ДТЕУ
    • Періодичні видання
  • Наукова робота
    • Матеріали науково-практичних конференцій
    • План проведення конференцій, семінарів, тренінгів
    • Наукове товариство молодих вчених і студентів
  • Музей коледжу
    • Коротка хронологія історії ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Випускники ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Гордість коледжу - ветерани
    • Нагороди ВСП ХТЕФК ДТЕУ
    • Наші студенти
    • Фотогалерея
    • Відеогалерея
    • Династії коледжу
  • Зворотний зв'язок
  • Контакти
  • Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів
  • Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Новини
  • Роботодавцю
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Агробізнес та підприємництво
    • Анкета стейкхолдерів щодо якості освітнього процесу ВСП "ХТЕФК ДТЕУ"
    • Анкетування стейкхолдерів (бакалавр)
    • Анкетування стейхолдерів ОПП "Облік і оподаткування"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП Готельно - ресторанна справа
    • Анкета для стейхолдерів ОПП "Логістичний менеджмент"
    • Анкета для стейкхолдерів ОПП "Виробництво харчової продукції"
    • Форми запиту щодо працевлаштування (проходження практики) студентів коледжу
    • Пропозиції співпраці
  • Бакалавру
    • Рецензії стейкхолдерів
    • Інформаційний пакет ОПП
    • Програма кваліфікаційного екзамену
    • Перелік дисциплін закріплених за викладачами
    • Виробнича практика
    • Вибіркові компоненти
    • Обов'язкові компоненти
    • Анкетування здобувачів вищої освіти
    • Силабус обов'язкових компонентів
    • Силабус вибіркових компонентів
  • Студенту
    • Анкетування здобувачів освіти
    • Права та обов’язки студентів
    • Скринька довіри
    • Підготовка до ЗНО (НМТ)
    • Заходи щодо попередження насильницької моделі поведінки
    • Служба психологічної підтримки
    • Виховна робота
    • Безпека життєдіяльності і охорона праці
    • Запобігання та виявлення плагіату
    • Секції, гуртки та клуби
    • Каталог вибіркових освітніх компонентів
    • Стажування за кордоном
    • Правила внутрішнього розпорядку
    • Студентська рада самоврядування
    • Розклад занять
    • Розклад дзвоників
    • Заміна занять
    • Бібліотека підручників
    • Графік освітнього процесу
    • Рейтинг студентів
    • Ми пишаємося
    • Інформаційні пакети (опис дисциплін)
    • Реквізити для оплати за навчання/проживання
    • Практичне навчання студентів
    • Спортивне життя
    • Гуртожиток
  • Вступнику
    • Дні вступника
    • Вступна кампанія
    • Інформація про ОПП
    • Співбесіда
    • Розклад проведення співбесіди 2024
    • Результати співбесіди 2024
    • Рейтинг вступників 2024
    • Списки зарахованих студентів 2024
    • Розмір плати за освітні послуги та реквізити до оплати
    • Відділення курсової підготовки
    • Реєстрація на підготовчі курси
    • Інформація для випускників коледжу 2024
  • Проєкти ОПП
    • Ступінь вищої освіти "Бакалавр"
    • Освітньо-професійний ступінь "Фаховий молодший бакалавр"
  • Опитування
  • Викладачу
    • Дистанційне навчання
    • Навчально-методична робота
    • Соціальна робота
  • Електронна заява
  • Випускнику
    • Опитування випускників
Віртуальне навчальне середовище для фахових молодших бакалаврів Віртуальне навчальне середовище для бакалаврів
  • Головна
  • /
  • Навчальні плани

Навчальні плани

Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа

Навчальний план за ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2020

Навчальний план за ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2021

Навчальний план за ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2022

Навчальний план за ОПП "Готельно-ресторанна справа" 2023

Навчальний план за ОПП «Готельно-ресторанна справа» 2024

 

Спеціальність 071 Облік і оподаткування

Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2020

Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2020 зі змінами та доповненнями відповідно до наказу про перейменування

Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2021

Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2022

Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2023

Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2024

 

Спеціальність  073 Логістичний менеджмент

Навчальний план за ОПП  "Логістичний менеджмент" 2021

Навчальний план за ОПП  "Логістичний менеджмент" 2021  зі змінами 

Навчальний план за ОПП  "Логістичний менеджмент" 2022

Навчальний план за ОПП  "Логістичний менеджмент" 2023

Навчальний план за ОПП  "Логістичний менеджмент" 2024

 

Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок 

Навчальний план за ОПП «Фінанси і кредит» 2023

Навчальний план за ОПП «Фінанси і кредит» 2023 (на основі: базової середньої освіти)

Навчальний план за ОПП «Фінанси і кредит» 2024

Навчальний план за ОПП «Фінанси і кредит» 2024 (на основі: базової середньої освіти)

Навчальний план за ОПП «Оціночна діяльність» 2023 

Навчальний план за ОПП «Оціночна діяльність» 2024

 

Спеціальність 075 Маркетинг 

Навчальний план за ОПП «Маркетингова діяльність» 2024

 

Спеціальність 076 Підприємництво та торгівля  

 

Навчальний план за ОПП "Підприємництво, торгівля та управління бізнесом" 2023

 Навчальний план за ОПП "Підприємництво, торгівля та управління бізнесом" 2023 (на основі: базової середньої освіти)

Навчальний план за ОПП "Підприємництво, торгівля та управління бізнесом" 2024

 Навчальний план за ОПП "Підприємництво, торгівля та управління бізнесом" 2024 (на основі: базової середньої освіти)

 Навчальний план за ОПП "Інформаційна діяльність підприємства" 2023

 Навчальний план за ОПП "Інформаційна діяльність підприємства" 2024

 Навчальний план за ОПП «Агробізнес та підприємництво» 2022 

 Навчальний план за ОПП «Агробізнес та підприємництво» 2023

 Навчальний план за ОПП «Агробізнес та підприємництво» 2024 

 

Спеціальність 181 Харчові технології

Навчальний план за ОПП «Виробництво харчової продукції» 2023 

Навчальний план за ОПП «Виробництво харчової продукції» 2023 (на основі: базової середньої освіти)

Навчальний план за ОПП «Виробництво харчової продукції» 2024

Навчальний план за ОПП «Виробництво харчової продукції» 2024 (на основі: базової середньої освіти)

 

 

 Освітній рівень (перший) – бакалаврський

 Спеціальність 071 Облік і оподаткування 

Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2023

 Навчальний план за ОПП "Облік і оподаткування" 2024

Відокремлений структурний підрозділ
"Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж
Державного торговельно-економічного університету"
29016, м. Хмельницький вул. Кам’янецька, 114

0382 671 604
mail@htek.km.ua
© ДТЕУ Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж. 2025 р.

Додати дисципліну

Редагувати дисципліну

Найменування дисципліни
Дисципліну додано успішно
Дисципліну відредаговано успішно

Додати тему

Редагувати тему

Найменування теми
Спеціальність
Тему додано успішно
Тему відредаговано успішно

Видалити дисципліну

Ви збираєтесь видалити дисципліну
При видаленні дисципліни разом із нею також будуть видалені всі теми, теоретицна частина, тести!
Дисципліну успішно видалено.

Видалити тему

Ви збираєтесь видалити тему
При видаленні теми разом із нею також будуть видалені теоретицна частина і тести!
Тему успішно видалено.

  • Мої зображення
  • Завантажити нове
Обмеження розміру зображення
Заголовок зображення
Файл зображення
0%