«Інноваційні технології в ресторанному господарстві»
Круглий стіл на тему:
«Інноваційні технології в ресторанному господарстві»
18 жовтня 2022р. в рамках декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу відбулося засідання круглого столу на тему: «Інноваційні технології в ресторанному господарстві" під керівництвом викладача-методиста - Нелі НАДВОРНОЇ, в якому прийняли участь студенти І-ІІІ курсів та презентували у своїх виступах новинки сфери готельного та ресторанного бізнесу:
- Сучасне барне устаткування (Білик Олександра, ГРС-2);
- Кавова машина, аерограф (Коваль Марина, ГРС-1);
- Інноваційні технології приготування ресторанної продукції (Митрофанова Єлизавета, ТХ-128);
- Тендерайзер – помічник кухаря (Святюк Роман, ХТ-132);
- Проектування кулінарної продукції (Чмола Михайло, ТХ-127);
- Впровадження ХАССП в ЗРГ (Ляскович Тимофій, ХТ-131).
19.10.22 р.