«Інноваційні технології в ресторанному господарстві»

Круглий стіл на тему:

«Інноваційні  технології в ресторанному господарстві»

     18 жовтня 2022р. в рамках декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу відбулося засідання круглого столу на тему: «Інноваційні технології в ресторанному господарстві" під керівництвом викладача-методиста - Нелі НАДВОРНОЇ, в якому прийняли участь студенти І-ІІІ курсів та презентували у своїх виступах новинки сфери готельного та ресторанного бізнесу:

  • Сучасне барне устаткування (Білик Олександра, ГРС-2);
  • Кавова машина, аерограф (Коваль Марина, ГРС-1);
  • Інноваційні технології приготування ресторанної продукції (Митрофанова Єлизавета, ТХ-128);
  • Тендерайзер – помічник кухаря (Святюк Роман, ХТ-132);
  • Проектування кулінарної продукції (Чмола Михайло, ТХ-127);
  • Впровадження ХАССП в ЗРГ (Ляскович Тимофій, ХТ-131).

 viber20221019090231084 1