Технологічна практика: приготування м'ясних та рибних страв
Україна по праву може пишатися тим, що задовольнить смак навіть найбільш претензійного гурмана. Українські застілля описані Гоголем у його «Вечорах на хуторі біля Диканьки» – що й казати, наш народ розуміється на їжі і вирізняється гостинністю. В українській кухні є традиційні страви, завдяки яким її упізнають. А якщо заглибитися в кулінарні традиції, то знайдуться такі назви і рецепти, які приємно здивують.
Так під час проходження технологічної практики студенти групи ТХ-125 демонстрували свої уміння та знання із технології приготування та подачі других гарячих страв з риби та м’яса. Варто зазначити, що Артем Луцишин показав тонкощі по приготуванні страви «Окунь в маринаді петрушки», Сніжана Шелест - оригінальність страви «Верещаки», Максим Харитонов - «Скумбрія на решітці», Ангеліна Жиган - «Печеня по-київські», Вікторія Босак «Плов з м’ясом».