ЗАЛІК З НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ III КУРСУ ГРУПИ ХТ-138

Практична підготовка з навчальної дисципліни «Навчальна практика» є засвоєння теоретичних знань та практичних навичок здобувачами фахової передвищої освіти, щодо формування та розвитку професійних компетентностей фахівців для здійснення ефективної діяльності в сфері ресторанного бізнесу, вивчення дисципліни дозволить оволодіти  знаннями і навичками, практичними вміннями  для роботи в закладах ресторанного господарства.

Навчальна практика проходить на провідних підприємствах ресторанного бізнесу – Сімейна ресторація «Мрія», ресторан «Sobkoff», їдальня «Сіріус Екстружен», ресторан «Янісоль».

Мета навчальної практики виконана:

- здобувачі набули професійних навиків з приготування страв;

- набули вмінь виконувати подачу страв з застосуванням модних віянь світової кулінарії;

- здобувачі освіти планують стати працівниками в галузі ресторанного господарства (викладачі та наставники баз-практики привили любов до обраної професії);

 

7 5 6