"КЕНДІ-БАР"

Продовжуються заходи декади циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, зокрема студенти групи ХТ-135(куратор Олена Бойчук), освітньо - професійна програма Виробництво харчової продукції, 10 жовтня 2025 року організували виставку десертів із викладачем Наталею АНТОШКОВОЮ. Що таке кенді бар, варто розглянути більш детально. Це допоможе вишукано та апетитно подати солодощі. Вишукане оформлення солодкого столу на фуршеті або банкеті назвали кенді баром (candy bar). Кондитерські вироби стануть логічним закінченням свята. Причому йдеться не тільки про розкішний торт. Важливо запропонувати гостям різноманітні солодощі. Це дасть змогу внести у свято цікаві нотки. Також кенді бар пропонують як самостійне частування. Це доречно, наприклад, на дитячому святі або кава-брейку. Студенти продемонстрували свої навички на високому професійному рівні.
Ми пишаємося Вами, Ви у нас найкращі
photocollagepng 12