ПЕРШІ СТРАВИ ГРУПИ ХТ-137.
У всіх кухнях світу особлива увага приділялася першим стравам.У багатьох сім’ях рецепти гарячих рідких страв передаються від матері до дочки. Пропорції інгредієнтів, послідовність їх додавання в каструлю, спосіб подачі – рецепти супів кардинально відрізняються один від одного.
В українській кухні популярні горохові та грибні супи, борщ з пампушками, гарячі гаспачо і сирні крем-супи прийшли до нас з Італії. Їх подають холодними і гарячими, з грінками, грінками, тостами з вершковим маслом, скибочками білого хліба. Самі ці тонкощі вивчали студенти групи ХТ-137 із викладачем Наталею ФРАНКІВ 11 квітня 2025 р. з ОК Технологія виробництва кулінарної продукції.

28.04.25 р.