Обговорення проєкту ОПП "Готельно-ресторанна справа".

 
З метою удосконалення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» підготовки здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг", зокрема навчального плану підготовки фахівців 2025 року вступу за вказаною ОПП, 07 квітня 2025 р. відбувається обговорення проєкту на сайті коледжу.
Окрім членів проєктної групи до обговорення запрошуються та долучаються колеги з інших провідних навчальних закладів, які також здійснюють підготовку фахівців у сфері готельного бізнесу; бізнесмени-роботодавці, які мають досвід співпраці з випускниками програми; випускники зазначеної програми; представники наукової спільноти; викладачі циклової комісії, які забезпечують викладання дисциплін, що є обов’язковими й вибірковими компонентами ОПП; інші стейкхолдери.
Тому, будемо щиро вдячні за Ваші пропозиції, які будуть враховані при розробці ОПП "Готельно-ресторанна справа" на 2025 рік.
Дякуємо за співпрацю.
48905690317026912236559621674722687793673895n
Screenshot1