Згідно навчального плану розпочалась навчальна практика в групі ХТ-137

Метою і основними завдання вивчення освітнього компонента «Навчальна практика» є формування у здобувачів освіти професійних компетентностей як майбутніх фахівців в сфері виробництва ресторанної продукції та ресторанного бізнесу.

В групі ХТ-137 проведено практичні заняття та відпрацьована практика на підприємствах базах практики піцерія «Мрія», ГРК «Sobkoff», «Scotland», «Sirius» згідно з основними завдання вивчення освітнього компонента «Навчальна практика», де метою є формування практичних навичок з первинної обробки овочів, риби, м’яса, птиці та приготування страв з них, набуття навиків з виконання перерахунку сировини, розрахунок енергетичної цінності продуктів харчування, мають уміти здійснювати подачу готових страв.

Проходження навчальної практики здобувачами освіти II курсу відповідає освітньо-професійній програмі практики, програма практики виконується в повному обсязі, здобувачі освіти зарекомендували себе як старанні, відповідальні майбутні працівники закладів ресторанного господарства.

Screenshot4

Screenshot5