Круглий стіл на тему: «Як зростають бренди»

В рамках декади циклової комісії торгівлі, маркетингу та менеджменту викладачем Наталією Вовкотруб-Барвінок 19.02.2025 р.був проведений круглий стіл на тему: «Як зростають бренди». Метою круглого столу було надання студентам інструментів та підходів, які допоможуть зрозуміти, як створюються і розвиваються бренди.
У круглому столі взяла участь власниця нетипової ферми, блогерка, засновниця магазину Хутір екошоп – Анна Нечепорук. Засновниця бренду поділилася досвідом з чого починала і чого досягла на сьогоднішній день та плани на майбутнє.
Такий формат зустрічі надихнув студентів на створення власних ідей для бізнесу та розвитку особистого бренду.
 Screenshot1