Майстер клас від Владислава ТКАЧОВА.
Неможливо уявити веселий вечір в ресторані чи іншому подібному закладі без бару й алкогольних напоїв. Бармени, творці вишуканих коктейлів та святкового настрою, є обов’язковими дієвими особами різних вечірок, корпоративів, інших урочистостей, які відбуваються в клубах чи ресторанах. На перший погляд, сама професія бармена вже є святом, бо складається з живого спілкування, демонстрації висококласної майстерності, безтурботної атмосфери відпочинку. Але насправді це дуже нелегка робота, яка вимагає не лише творчого підходу, а й багатьох знань та здібностей. Кожного року 6 лютого представники цієї професії святкують
Міжнародний день бармена.
Є безліч способів відсвяткувати Міжнародний день бармена. Це чудовий привід відвідати бар чи ресторан, де можна поспостерігати за конкурсами, які проводяться в цей день.
Наші студенти саме сьогодні 6 лютого 2025 року готували коктейлі - шоти.
Техніку приготування демонстрував бармен студент групи ХТ-138 Владислав ТКАЧОВ, який працює у ГРК "СВ".
Професія бармена в сучасному світі перетворилася на справжнє мистецтво, яке дає простір для творчості.

07.02.25 р.