ІСПИТ У ГРУПІ ХТ-130

Кваліфікаційний іспит зі спеціальності є заключним етапом навчання за освітньо-професійною програмою "Виробництво харчової продукції". Він показує весь багаж знань, вмінь та навичок, здобутих здобувачами освіти за весь період навчання в коледжі. Іспит включав завдання з наступних фахових освітніх компонент: Технологія виробництва кулінарної продукції, Організація виробництва в закладах ресторанного господарства, Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства, Устаткування закладів ресторанного господарства, Економіка підприємства. Комплексні кваліфікаційні завдання складалися із використанням тестування-Колоквіум та кваліфікаційні завдання. Слід відмітити, що іспит відбувався у змішаному режимі, студенти, які перебували за кордоном мали можливість здати його дистанційно. Тому, 02 січня 2025 року студенти групи ХТ-130 демонстрували свої фахові компетентності (І підгрупа).
Іспит приймала екзаменаційна комісія, що складалася з Олени ВЕРБИЦЬКОЇ - директор служби доставки їжі "Cook Drive", викладачів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Олени БОЙЧУК та Ольги ЯНЮК.
З вітальним словом до здобувачів також звернулася заступник директора з навчальної роботи Наталія НАЗАРЧУК.
В ході здачі іспиту здобувачі освіти продемонстрували високий рівень підготовки, проявили здатність до ділових комунікацій з фахівцями в галузі харчових технологій, уміння вести дискусію на професійну тематику, визначати та розв’язувати широке коло проблем і задач харчових технологій.
Тож вітаємо наших студентів з успішним завершенням навчання та бажаємо успіхів у подальшому навчанні та трудовій діяльності!!!
 
 4725274691636648030260282996713469652754303n