ЗАХИСТ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Сьогодні суспільство потребує підготовки висококваліфікованих фахівців у кожній галузі. В галузі ресторанного господарства цей процес дуже динамічний, адже саме ця галузь активно видозмінюються й модернізуються. Але незмінними залишаються вимоги до фахівців, які мають бути творчими, ініціативними, креативними, здатними до особистісного саморозвитку й професійного самовдосконалення.
Технологічна практика є невід’ємною складовою в підготовці студентів і має на меті забезпечити поєднання теоретичного навчання з формуванням практичних вмінь та навичок. Найкраще закріплення отриманих теоретичних знань – застосування їх на практиці.
Саме під час проходження технологічної практики студенти групи мали чудову нагоду вдосконалити набуті уміння і навички з фаху, проявити себе активними, ініціативними та творчими.
Фіналом закріплення і поглиблення знань студентів стали їх змістовні звіти щодо проходження технологічної практики, в яких було наведено стислу характеристику баз практики, аналіз виробничих процесів, а також представлено фото- та відеоматеріали у вигляді презентацій.
Так, 30 грудня 2024 року відбувся захист звітів з технологічної практики студентами групи ХТ-130 під керівництвом викладачів Наталії НАЗАРЧУК та Марії ЗУБ.
Для багатьох студентів практика стала поштовхом для того, щоб переосмислити своє ставлення до навчання, необхідності самовдосконалення, адже саме від знань і фахової майстерності, бажання розвиватися і буде залежати майбутня професійна діяльність кожного випускника ОПП "Виробництво харчової продукції"
08.01.25 р.