КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ

03 січня 2025 р.студенти освітньо-професійної програми "Виробництво харчової продукції" спеціальності 181 «Харчові технології» (група ХТ-130 ІІ підгрупа) продовжували складати кваліфікаційний іспит.
Відповідно до освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» ОПС «Фаховий молодший бакалавр» на атестацію випускників, яка здійснюється Кваліфікаційною комісією, виноситься кваліфікаційний іспит.
До складу кваліфікаційної комісії ввійшли: голова комісії Олена ВЕРБИЦЬКА - директор служби доставки їжі "Cook Drive", члени комісії Олена БОЙЧУК, Ольга ЯНЮК - викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, Анна ТЛУСТА - секретар.
Члени комісії відмітили, що студенти продемонстрували глибокі знання при розробленні технологічних карт на приготування страв, розраховувати потреби у сировині і матеріалах, розробленні меню для банкету, кейтерингу, фуршету, шведського столу тощо, визначенні якості страв, обрання обладнання для приготування страв.
Навіть повітряна тривога не завадила майбутнім фахівцям у галузі харчових технологій виявити ґрунтовні знання та вміння, отримані під час навчання у коледжі. Відмінні знання продемонстрували студенти Анастасія Родіна, Катерина Староселець, Марія Мукосій, Катерина Ящук.
Вітаємо здобувачів освіти з позитивними результатами! Бажаємо вам невичерпної енергії та мотивації, щоб продовжувати прагнення до нових вершин. Нехай ваша допитливість та розумові здібності розкривають нові горизонти знань і дозволяють вам зробити значний внесок у свою професійну діяльність.
47213519816372942335289955093524809633610263n