Захист звітів з технологічної практики
Технологічна практика здобувачів фахової передвищої освіти є надзвичайно важливою і невід'ємною ланкою всього освітнього процесу і зокрема, отримання повноцінної освіти. Основне завдання її полягає в закріпленні теоретичних знань, набутих під час навчання в коледжі, а також оволодіння практичними навиками роботи з обраної спеціальності, зокрема в сфері ресторанного бізнесу.
Основною метою технологічної практики є оволодіння методами і прийомами роботи на підприємстві. Проходження технологічної практики своєю метою має закріплення теоретичних знань шляхом їх співставлення з практичною діяльністю виробничого підприємства, орієнтоване на застосування теоретичних знань у різних ситуаціях, що властиві майбутній спеціальності.
З 09 грудня 2024 року по 27 грудня 2024 року у здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійний ступінь «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології проходила технологічна практика за результатами якої 30 грудня 2024 року відбувся захист звітів у групі ХТ-131 під керівництвом викладачів Світлани ГУМЕНЮК та Ольги ЯНЮК.
За період практичної підготовки здобувачі освіти набули навичок з виконання робіт ОПП "Виробництво харчової продукції" у господарствах різних форм власності Хмельницької області та міста.
08.01.25 р.