ІСПИТ У ГРУПІ ХТ-131.
Відповідно до графіку освітнього процесу 06 січня 2025 року було організовано та проведено кваліфікаційний іспит майбутнім фахівцям спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми "Виробництво харчової продукції" у очному та дистанційному форматах(група ХТ-131 І підгрупа). Заступник директора з навчальної роботи Наталія НАЗАРЧУК, висловила свою підтримку студентам, запевнила їх, що кваліфікаційний іспит є шансом продемонструвати свої знання та навички. Завдячуючи Збройним силам України ніщо не завадило здобувачам освіти успішно завершити своє навчання в коледжі- скласти іспит та підтвердити наявність фахових знань, професійних навичок і умінь та здатність приймати правильні рішення у конкретних виробничих ситуаціях.
Після оголошення результатів, голова комісії Олена ВЕРБИЦЬКА - директор служби доставки їжі "Cook Drive" наголосила студентам, що результати іспиту це нагорода за їх наполегливість і працелюбність, закликала не зупинятися на досягнутому і продовжувати навчання за обраною спеціальністю окресливши переваги навчання в коледжі. Члени комісії Галина НИЗЕНКО, Ольга ЯНЮК та секретар Анна ТЛУСТА щиро вітали випускників з успішним складанням іспиту та здобуттям освітньо-професійного ступеню фахової передвищої освіти - фаховий молодший бакалавр зі спеціальності 181«Харчові технології».
Дорогі наші студенти вітаємо вас з позитивними результатами! Бажаємо вам мирного неба, невичерпної енергії та мотивації у подальших звершеннях. Пам’ятайте, що головний безперервний іспит – життя, очікує вас попереду. Сподіваємося, що ті знання, досвід, моменти, які ви отримали за час навчання у нашому закладі стануть для вас теплими спогадами і міцною опорою.
08.01.25 р.