ЗАХИСТ ЗВІТІВ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ
30 грудня 2024 року відбувся захист звітів з виробничої практики студентами спеціальності 181 «Харчові технології» (група ХТ-132).
Виробнича практика є невід’ємною складовою в підготовці студентів. Вона здійснюється на ґрунтовній теоретичній і практичній основі, що закладається в процесі вивчення всіх теоретичних курсів і сприяє якісній спеціальній, техніко-технологічній підготовці майбутніх фахівців ресторанного бізнесу.
Виробнича практика студентів передбачає поглиблення, закріплення і перевірку теоретичних знань, умінь і навичок студентів, отриманих в процесі вивчення спеціальних дисциплін, розширення їх технологічного світогляду та удосконалення практичної підготовки; ознайомлення студентів з виробничими і технологічними процесами, їх організацією, плануванням, структурою; удосконалення і закріплення умінь і навичок роботи на базі реального виробництва в сфері ресторанного сервісу; формування умінь і навичок студентів згідно з характеристикою фахового молодшого бакалавра.
Найкраще закріплення отриманих теоретичних знань – застосування їх на практиці. Під час проходження виробничої практики під керівництвом викладачів Світлани ГУМЕНЮК та Олени БОЙЧУК на базі провідних підприємств регіону студенти мали можливість під керівництвом досвідчених наставників вдосконалити набуті уміння і навички з фаху, проявити себе активними, ініціативними та творчими.
Навіть у такий складний час керівники практики від підприємств, які безпосередньо керували студентами, залишились задоволені співпрацею та передбачають можливість працевлаштування випускників за обраною ними ОПП "Виробництво харчової продукції".
30.12.24 р.