Здобувачі спеціальності 181 Харчові технології проходили стажування у Асоціації «UCM-Italy».
Стажування – це не лише можливість отримати цінний досвід, але й шанс відкрити для себе шлях до власного професійного та особистісного розвитку. Здобувачі спеціальності 181 Харчові технології проходили стажування у Асоціації «UCM-Italy».
Асоціації «UCM-Italy» – це підтримка молодих спеціалістів і можливість для них розвинути практичні навики та працевлаштуватися у різних підрозділах закладів ресторанного бізнесу.
Оплачуване стажування, залежно від виду діяльності, триває від 3-ох до 6-ти місяців. За цей час студенти 3-4 курсів мають можливість ознайомитися з приготуванням страв італійської кухні, дізнатися як розробляють технологічні схеми страв та виробів, ознайомитися з іншими процесами, в залежності від служби, в якій стажуються. Стажування кожен учасник програми проходить разом із наставником-колегою(італійцем), в якого чималий багаж знань і багаторічний досвід роботи у своїй сфері.
Найуспішніші стажери, і серед них наші здобувачі, отримали сертифікати 09 грудня 2024 р., які засвідчують пройдений навчальний курс.
Для наших студентів стажування стало ще й чудовим місцем для вдосконалення навичок спілкування, роботи в команді та адаптації до реальних викликів, що в сукупності зробило цей досвід неоціненним етапом професійного зростання. Висловлюємо щиру подяку:
Паоло Брешиа президент асоціації
Джанфранко Брешиа представник та менеджер асоціації
Андрій Садовий менеджер асоціації

10.12.24 р.