Навчальна практика групі ХТ-133

Навчальна практика в групі ХТ-133 проходить на базах-практики провідних підприємств ресторанного господарства міста Хмельницького, таких як піцерія «Мрія», ресторан «Frendino», «Простір» ЗОШ №28, основними завданнями вивчення освітнього компонента «Навчальна практика», є формування практичних навичок з приготування страв із застосуванням різних видів термічної та механічної обробки харчових продуктів. Здобувачі освіти під час практики ознайомлюються із застосуванням новітніх сучасних технологій, модних тенденцій у світовой кулінарії. Під час підготовки до практичних завдань вміло виконують перерахунок сировини на задану кількість порцій, знають порядок розрахунку енергетичної цінності страв, вправно виконують сучасну подачу приготовлених страв.

Screenshot1

Screenshot2