Інтерактивна лекція
13 листопада відбулася інтерактивна лекція для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Хмельницького торговельно-економічного фахового коледжу на базі оздоровчо-розважального комплексу «СВ-Клуб».
Тема лекції: прибуток як цільова функція діяльності підприємства ресторанного господарства.
Студенти розглянули такі питання:
1. Економічна природа та джерела утворення прибутку підприємства ресторанного господарства. Види прибутку.
2. Фактори, що впливають на прибуток підприємства ресторанного господарства.
3. Розподіл прибутку підприємства ресторанного господарства.
Завдяки заняттю здобувачі освіти сформували системи знань про прибуток, його види, механізм формування та розподілу прибутку, як необхідної умови для прийняття обґрунтованих рішення та ефективного управління ресторанним бізнесом.
Власник та керівник СВ-Клубу Худецький Віталій та керівник ресторану «Стейк Хаус» Сєдова Леся поділилися практичними навичками та своїм досвідом.
Дякуємо за організацію цікавої лекції Худецькому Віталію та викладачам коледжу
14.11.24 р.