Секрети приготування смачного м’яса від студентів ІІІ курсу спеціальності

181 «Харчові технології» групи ХТ-133.
 
12 листопада 2024 року викладач Наталя ФРАНКІВ разом із студентами групи ХТ-133 відпрацьовувати лабораторне заняття з приготування других гарячих страв з м'яса. Для цього вони удосконалювали технологію приготування, впроваджували нові рішення, експериментували з новими продуктами.
Проведення таких лабораторних занять є одним з вирішальних аспектів у підготовці сучасного фахівця. Вони дають можливість поглибити знання здобувачів фахової передвищої освіти з дисциплін, прищепити навички науково-дослідної роботи, розвити творче мислення та креативний підхід до вирішення конкретних завдань галузі.
46642641116036488335602026889799511229356461n