Виховна годинна професійного спрямування.
Вибір спеціальності - це важливий крок. Робота і все, що з нею пов’язане, займає більшу частину життя людини. Знайти себе в світі спеціальності - означає здобути можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. Ми звикли до того, що бармен - це той, хто знайомить відвідувачів з асортиментом і рецептурами напоїв, вишукано їх наливає, готує каву, капучино, чай та інші напої. Але сьогодні це - не просто фах, а для багатьох творча професійна діяльність з безмежним польотом фантазії. Погодьтеся, що деколи у нашому бокалі змішуються, здавалося б, абсолютно несумісні речі, а в результаті отримуємо смачні напої, неординарні, з нотками квітів чи шоколаду. А кольорова гама! Інколи вона просто вражає. Так, 15 травня 2024 року студенти групи ХТ-136 із куратором Ольгою ЯНЮК провели виховну годину з приготування коктейлів, розказували про особливості приготування кожного та цікаві факти про історію напоїв для студентів груп ХТ-134, ХТ-137. Студенти бармени продемонстрували приготування таких коктейлів:
- «Джміль»;
- «Мохіто безалкогольний»;
- «Полуничний мілкшейк»;
- «Ілюзія обману»;
- «Полуничний лимонад»;
- «Фруточіно грейпфрутовий»;
- «Сонячне світло»;
- «Просто лимонад»;
- «Тропічний лимонад»;
- «М’ятний лимонад в глечику».
По завершенню заходу всі коктейлі дегустували, було дуже-дуже смачно!

17.05.24 р.