ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ОСНОВИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У

«OPTIMA COLLECTION ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ»

 
 
Завжди цікава та корисна зустріч здобувачів освіти з майстрами своєї справи. Вкотре здобувачі спеціальності 181 Харчові технології (ХТ-132, ХТ-136) під керівництвом викладачів Галини НИЗЕНКО та Ольги ЯНЮК завітали у Готель «Optima Collection Хмельницький».
Пізнавальними були практичні заняття 08.04.2024р., яку провів бренд-шеф ресторану "Стумарі" Олександр ОГОРОДНІК. В ході візиту здобувачі освіти ознайомилися із сучасним обладнанням шведської лінії, новітніми технологіями обслуговування та здійснювали розрахунок енергетичної цінності страв у технологічних картах. Адміністратор готелю пані Богдана досконало розповіла специфіку обслуговування кави-паузи в конференц-залі. Бармен Владислав ознайомив студентів із специфікою роботи за барною стійкою. Колектив коледжу та здобувачі освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» щиро вдячні провідним фахівцям підприємства за теплий та гостинний прийом, надання цінних практичних навичок, що необхідні для ефективної роботи на сучасному готельно-ресторанному підприємстві.
 
Screenshot1