Регіональний компонент.

В рамках проекту І РЕГІОНАЛЬНОГО НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО ФОРУМУ "Гастрономічна історія Поділля: від родинних рецептів та нотаток - до мови архівних документів" 05 березня 2024 року студенти груп ХТ-133 та ХТ-130 разом із викладачами Наталею НАЗАРЧУК, Ольгою ЯНЮК відвідали Державний архів Хмельницької області. Ознайомилися із архівними документами Поділля, поглибили знання із історії розвитку міста Хмельницького, розглянули старовинні документи. Також передано збірники Міжвузівської науково-практичної конференції «Готельно-ресторанний сервіс та регінальна кухня Поділля», що містять результати досліджень в сфері готельно-ресторанного господарства Поділля за напрямками: розвиток регіональної кухні; соціальна політика; впровадження міжнародних стандартів кулінарного мистецтва, професійного досвіду та інновацій,; культура харчування, аналіз якості та рівня готельноресторанного сервісу. Висловлюємо щиру подяку керівництву Державного архіву.

 Screenshot2