Практичні заняття на виробництві - важливий крок у підготовці фахівців!

Одним із векторів становлення сучасного висококваліфікованого фахівця є практична підготовка. В рамках навчальних дисциплін «Устаткування в закладах готельно-ресторанного господарства» (викладачка Неля Надворна , група ГРС-4) та "Технологія виробництва кулінарної продукції" (викладачка Олена Бойчук , група ХТ-135) 28 лютого 2024 року було проведено виїзне практичне заняття, під час якого студенти відвідали готельно-розважальний комплекс "СВ".
Метою заняття було набуття здобувачами освіти поглиблених практичних знань щодо ринку готельно-ресторанних послуг.
Під час заняття студенти ознайомились із діяльністю клінінгової сфери та з основними продуктами для приготування страв у ресторані, розглянули переваги та недоліки кожного з них, а також побачили роботу із споживачами комплексу щодо надання послуг у сфері бізнесу.
Провідні спеціалісти розважального комплексу розкрили програму складання технологічних карток та доцільність роботи із постачальниками, а також особливості та переваги лояльних програм для індивідуальних, так і корпоративних клієнтів комплексу. Варто відмітити високий професійний рівень фахівців комплексу, які проводили заняття. Студентам було цікаво, вони задавали чимало питань, на які отримали змістовні відповіді.
 42957584914465352659382274657829157010767830n