Лекція на виробництві
Однією з найбільших переваг навчання у ВСП "ХТЕФК ДТЕУ" можна вважати налагоджені стосунки та співпрацю із представниками бізнесу. Вже з перших курсів студенти мають змогу регулярно відвідувати практичні лекції до відомих ресторанів та готелів Хмельницького, знайомитись із їх роботою та керівництвом.
28 лютого 2024 року відбулась виїзна лекція у закладі ресторанного господарства з дисциплін «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» та "Організація виробництва в закладах ресторанного господарства"(викладачі - Галина НИЗЕНКО, Ольга ЯНЮК). Студенти спеціальності 181 «Харчові технології» (ХТ-130, ХТ-131, ХТ-132) мали змогу ознайомитися із найкращим досвідом управління готельно-розважального комплексу "СВ" (за сприянням Віталія Володимировича ХУДЕЦЬКОГО).
Тема лекції розкрила для студентів особливості ведення сучасного ресторанного бізнесу. Результатом проведеного заходу стали практичні рекомендації зі складання калькуляційних карток для створення закладу ресторанного господарства, обслуговування споживачів у залі, доцільності використання цехової структури, доведено важливість та необхідність стандартів обслуговування, наведені сучасні та дієві напрями розвитку закладів ресторанного бізнесу.
Велика подяка:
-
пані Олені - керівнику департаменту якості;
-
Андрію ГАВРИЛЮКУ - шеф-кухарю;
-
Лесі Ігорівні - адміністратору ресторану;
-
пані Оксані- піар-директору.
https://www.facebook.com/100017453027674/videos/1083599472875326/
29.02.24 р.