КУЛІНАРНИЙ ДОСВІД ГРУПИ ХТ-130

Святкові канапки не обмежуються начинкою з червоної риби чи ікри. Існує безліч смачних поєднань на бутерброди на святковий стіл – треба лише трішки фантазії. Наприклад, 27.02.24 року на лабораторному заняті студенти групи ХТ-130 із викладачем Оленою БОЙЧУК пропонує спробувати ці канапки з сиром, буряком і грибами, тушкованими в кетчупі. Розуміємо, комбінація геть нетипова, але смак чудовий і точно подарує новий кулінарний досвід. Існує три складові успіху будь-якої закуски: простота приготування, швидкість і невеликий набір інгредієнтів. Щоб врешті страва виходила, як легка магія: кілька рухів і готово!

4300074351445990272659393173763351218579073n