Вибіркові освітні компоненти у групі ХТ-130.

Навчальні дисципліни за вибором здобувача фахової передвищої освіти, або вибіркові навчальні дисципліни, – це дисципліни, які вводяться навчальним закладом для більш повного задоволення освітніх і кваліфікаційних запитів особи для потреб суспільства, ефективного використання можливостей закладу освіти, врахування регіональних потреб тощо.
Тому, 21 лютого 2024 року викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Олена Бойчук , Наталія Франків , Ольга Янюк презентували студентам групи ХТ-130 такі ОК:
- Основи барної справи;
- Організація роботи сомельє;
- Технологія борошняних кондитерських виробів;
- Етнічні кухні.
 42950445214437078995542977467404953892980146n