Бінарне заняття на теми: «Предмети сервірування столу, їх характеристика»
та «Технологія виробництва холодних, гарячих фуршетних та бенкетних закусок» .
21 лютого 2024 року проведено бінарне заняття з спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Виробництво харчової продукції» викладачами Ольгою ЯНЮК та Оленою БОЙЧУК у групі ХТ-132. Мета бінарного практично-лабораторного заняття з елементами інтерактивних вправ – оволодіти навичками з підбору предметів сервірування столу та удосконалити і сформувати професійні навички, уміння з технології приготування, оформлення, подавання холодних страв та закусок у відповідному посуді й з наборами для порціонування та споживання даної продукції. Виконання завдань практичного заняття (робота в «малих групах», інтерактивні вправи - Wordwall, LearningApps, Вправа «Збір фраз для контакту», Вправа «Ти і твоє ім’я», Вправи на формування інформаційно-комунікаційних умінь, картки-завдання). Бінарне заняття із дисциплін «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» із застосуванням інтерактивних вправ у групі ХТ-132 (ОПП «Виробництво харчової продукції») розглядалося як засіб підвищення пізнавальної активності студентів. Воно дає можливість колективно розглянути предмети сервірування столу, їх характеристика і технологію виробництва холодних, гарячих фуршетних та бенкетних закусок, обговорити проблеми, що виникають, глибше засвоїти тему, що вивчається. Студенти, з почуттям великої відповідальності врахували необхідність приготування холодних страв і закусок з тим, щоб у самостійній роботі випускати продукцію тільки високої якості.
ХТ-132 - ви НЕЙМОВІРНІ.

22.02.24 р.