Державний іспит

17 січня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» студенти групи ХТ-129 спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» складали державний іспит.
 
Голова екзаменаційної комісії стейкхолдер ресторанного бізнесу Людмила Бубенцова привітала випускників із відповідальною подією в їхньому житті та побажала знайти своє місце у професійній діяльності.
Проведення державного іспиту складалося з виконання двох блоків завдань:
 
комплексного тестування;
вирішення виробничо-ситуаційних завдань.
Здобувачі освіти демонстрували знання теоретичного матеріалу та належне володіння практичними навичками у галузі виробництва та технології, що підтверджувалося їх відповідями на дискусійні питання членів екзаменаційної комісії.
42013602414227629283154617149544244653210329n