Захист переддипломної практики.
Студенти 4 курсу групи ТХ-127, ТХ-128, ХТ-129 спеціальності 181 «Харчові технології» пройшли переддипломну практику. Базами проходження практики були провідні підприємства ресторанного бізнесу м. Хмельницького.
Студенти ознайомилися із нормативно-технологічної документації, вивчили процеси управління якістю кулінарної продукції, особливості обслуговуючої системи, рекламної діяльності, характеризували конкурентне середовище підприємства. На підприємствах студенти відпрацювали набуті вміння та навички зі спеціальності «Харчові технології», а також зібрали необхідний матеріал для виконання звітів. Про це наголосили керівники практики: Наталія НАЗАРЧУК, Світлана ГУМЕНЮК, Марія ЗУБ, Галина НИЗЕНКО.

09.01.24 р.