Виготовлення карамелі

Карамель – кондитерський виріб, більша частина якого складається з карамельної маси. Карамельна маса при звичайній температурі являє собою твердий розчин цукру. Це аморфне крихке речовина, а при температурі вище 70 ° С – пластичне тіло. Отримують карамельну масу уварюванням цукрово-патокового розчину до вмісту сухих речовин 97%. Карамельної масі можна надати додаткові оптичні властивості, наситивши її повітрям.
Все це група ТХ-127 разом із викладачем Ольгою ЯНЮК з дисципліни "Організація виробництва в закладах ресторанного господарства" досліджували у майстерні "Карамелі". Виробляються такі групи карамелі: льодяникова карамель; карамель з начинкою. Студенти виготовляли власними руками персикову карамель.
39873229913834948422422705735875522206181211n