ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ У ГРУПІ ТХ-127

Заку́ска (у французькій кухні фр. hors d'œuvre, entrée) — їжа, яка подається перед основними стравами. Бувають холодні (ті що не потребують розігріву) й гарячі закуски.Закуски виготовляють із овочів, фруктів, грибів, м'яса, риби. В українській кухні як закуски популярні солоні або мариновані огірки, квашена капуста, чорна й червона ікра, овочева ікра, салати, шпроти й інші рибні консерви, оселедець, солона риба, солоні гриби. Закускою може також служити нарізка: м'ясна (ковбаса), рибна, сирна тощо. Все це студенти групи ТХ-127 разом із викладачем Галиною НИЗЕНКО досліджували на лабораторному занятті.

 39757817813820891690495041362719046725363593n