ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ЗАХІД «КВЕСТ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ»

16.10.2023 року, в рамках діяльності клубу «Етикет гостинності» (керівник клубу Наталя ФРАНКІВ) спільно з викладачами, Оленою ПЕТРИШЕНОЮ, Ольгою ЯНЮК, Галиною НИЗЕНКО, був проведений інтелектуальний захід «Квест ресторанного обслуговування» для здобувачів освіти, спеціальності Харчові технології, груп ТХ-132, ТХ-133, ТХ-134. Квест відбувався на різних локаціях (аудиторії № 1, 8, 18), тому командам необхідно було скласти власний маршрут пересування. Для цього кожній з команд було запропоновано завдання із закодованими назвами аудиторій. В аудиторії № 1 їх люб’язно зустріла Олена ПЕТРИШЕНА. Студентам було запропоновано, користуючись розробленою технологічною картою, набором барного інвентарю, посуду та інгредієнтів, приготувати коктейлі «Синьйор Помідор» та «Санрайз», дотримуючись технології приготування, естетики оформлення та правил подавання напоїв. В аудиторії № 8 здобувачів освіти зустрічали викладачі Галина НИЗЕНКО та Ольга ЯНЮК. Здобувачі освіти здійснювали підбір кулінарної продукцію до запропонованого інгредієнта; складали алгоритм послідовності технологічного процесу приготування страв. В аудиторії № 18 студентів з нетерпінням очікувала Наталя ФРАНКІВ аби роздати завдання щодо компонування куверту для сервірування святкового столу. Також кожний із студентів склав індивідуальну серветку по запропонованій схемі. Відрізки часу за які здобувачі освіти опрацьовували завдання, чітко фіксувались студентами-старшокурсниками. За результатами затраченого часу на виконання поставлених задач було визначено переможців квесту.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ЗАХОДУ

І місце – ТХ-133

ІІ місце – ТХ-134

ІІІ місце - ТХ- 132

По закінченню дійства, усі учасники із задоволення куштували приготовлені ними коктейлі та отримали солодкі призи.

3957185483271832099242042328795358952203835n