Засідання круглого столу "Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві"

"В наш час одним з найважливіших факторів, що визначають високоефективну і якісну роботу закладів готельно-ресторанного господарства є впровадження інноваційних технологій", саме це наголосила модератор Неля Надворна .
Цікаво та доступно студенти відділення підприємництва та технологій доповідали згідно програми круглого столу:
Андрій МЕЛЬНИК - Оснащення рум-сервісу для доставки їжі в номер готелю (ХТ-130)
Анна ПОТЕРЯЙКО - Нестандартні готелі світу (ГРС-4)
Катерина ГУЛЕВСЬКА - Інноваційні технології приготування ресторанної продукції (ХТ-134)
Анастасія РОДІНА - Суші -кейс - незамінна вітрина для бару (ХТ-130)
Анастасія КОРНІЙЧУК - Biq Green Eqq@- велике зелене яйце (ХТ-130)
Єлизавета МАЛЯВСЬКА - Страви на тандирі (ХТ-132)
Ольга СТАДНІК, Максим ШЕВЧУК - Інноваційне обладнання в ресторанній справі "smoking gun" , практичний показ коптіння холодним димом попкорну.
Варто зазначити, що на засіданні також була присутня стейкхолдер, шеф-кухар закладу ресторанного господарства "Cook drive" Олена ВЕРБИЦЬКА наголосила на тому, що теми наразі зараз дуже актуальні у ресторанному бізнесі.
Screenshot4