Засідання клубу "Ресторатор"

13 жовтня 2023 року одним із заходів декади циклової комісії відбулося засідання клубу "Ресторатор" - керівник Олена Бойчук на тему: "Карвінг – мистецтво прикрашання" 
Карвінг в кулінарії – це фігурне різання по овочах і фруктах, яке зараз широко використовують кухарі різноманітних ресторанів.
Мистецтво вирізування з овочів і фруктів виникло багато століть тому в Південно-Східній Азії як необхідний засіб прикраси столу.
Мода, що прийшла до Європи, на східну кухню спочатку викликала інтерес до карвингу по овочах і фруктах саме у кухарів ресторанів. Різьблений орнамент сприяє раніше незвичайної, а тому привабливій сервіровці ресторанного столу. Зараз жодна кулінарна виставка або ресторане шоу не обходиться без демонстрації прикраси столів різними різьбленими композиціями з овочів і фруктів.
Подивіться, яку красу, справжні шедеври, зробили студенти групи ХТ-132, ХТ-127, ХТ-129 зі звичайних для нас овочів!!!
Screenshot3