Семінар «Готельно-ресторанний комплекс: стратегія та способи просування закладу»
12 жовтня 2023 року для участі в щорічному семінарі «Готельно-ресторанний комплекс: стратегія та способи просування закладу» викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Галина НИЗЕНКО запросила шеф-кухаря ресторану «Стумарі» Олександра ОГОРОДНІКА.
Ресторан «Стумарі», що у місті Хмельницькому, спеціалізується на стравах грузинської кухні, працює як загальнодоступний
заклад і входить до структури готелю.
Шеф-кухар Олександр, який вже декілька років співпрацює з коледжем з питань практичної підготовки студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, поділився з учасниками семінару своїм практичним досвідом з організації харчування для користувачів готельних послуг. Розповів про щоденну роботу працівників ресторану, висвітлив специфіку організації харчування за типом «шведський стіл», «кава-брейк» та ін.

13.10.23 р.