Екзотичні страви на равликовій фермі Еpiravlik
12 жовтня 2023 року викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Олена Бойчук та Неля Надворна разом із групою ХТ-132 та ХТ-135 дізнавалися про особливості діяльності Равликової ферми, яка займає 25 соток земельної ділянки з 30-ти. Равлики живуть під дерев’яними щитами, харчуються спеціальним кормом і рослинами. Під час відвідування равликової ферми, окрім оглядової екскурсії та розповідей про життя равликів, студентам пропонували дегустацію равликової продукції – равлик фарширований під соусом, канапки з равликовою ікрою та канапки з м’ясом равлика та овочами. Майбутнім технологам дуже важливо здобувати знання та вміння із сучасних технологій приготування страв та подачі, адже заклади ресторанного господарства готують найекзотичніші страви з різних видів продуктів.