Відкрите заняття з Галиною НИЗЕНКО

04 травня 2023 року викладачем-методистом циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу Галиною НИЗЕНКО було проведено у групі ТХ-127 відкрите заняття: семінар - практикум (з компетентісним підходом) за темою «Страви з яєць та сиру», який формує науковий підхід та розуміння взаємозв’язку між теоретичними знаннями та практичною підготовкою.
Особливо цінним під час проведення семінару - практикуму (з компетентісним підходом) є те, що теоретичні знання тісно переплітаються з практичною діяльністю, створюються умови для отримання нових знань і узагальнення раніше отриманих з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції».
Семінарське заняття сприяло глибокому засвоєнню теоретичних знань, активізації пізнавальної, дослідницької діяльності здобувачів фахової передвищої освіти. Сформував чітке уявлення про необхідність набуття професійних компетентностей, які підвищать особисту конкурентоспроможність і шанси на успіх в ресторанній справі.
34395037815944061777101525463909230853069261n