VІІ міжвузівська науково-практична конференція

 

 «Готельно-ресторанний сервіс та  регіональна кухня Поділля»

 

12 квітня 2023 року виповнюється сім років з часу заснування Подільської гільдії кулінарів! У цьому осередку почали співпрацювати навчальні заклади   з Вінниці, Тернополя, Кам'янець-Подільського, Хмельницького та Хмельницької області!

Одним з пріоритетних завдань Подільської  гільдії кулінарів  є  дослідницька та просвітницька діяльність, мета   якої впровадження стандартів кулінарного мистецтва, інноваційних технологій,  інтеграція у світовий професійний простір, підвищення культури харчування, якості та рівня вітчизняного сервісу, туристичної привабливості нашого краю.

Сьогодні,   12 квітня 2023 року  на базі ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» в он-лайн форматі відбулася VІІ  міжвузівська  науково-практична конференція  «Готельно-ресторанний сервіс та  регіональна кухня Поділля».

Учасників конференції привітала директор коледжу Світлана Гребінська  і побажала ефективної роботи, успіхів в подальших дослідженнях.

 IMGd5540556a3a8adf1a69f8b85499ca769V 1

IMG5b4851b795df60dc06218bc84ade5e2dV 1

ПРОГРАМА VІІ Міжвузівської науково-практичної конференції 12  квітня 2023 року