VІІ міжвузівська науково-практична конференція
«Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»
12 квітня 2023 року виповнюється сім років з часу заснування Подільської гільдії кулінарів! У цьому осередку почали співпрацювати навчальні заклади з Вінниці, Тернополя, Кам'янець-Подільського, Хмельницького та Хмельницької області!
Одним з пріоритетних завдань Подільської гільдії кулінарів є дослідницька та просвітницька діяльність, мета якої впровадження стандартів кулінарного мистецтва, інноваційних технологій, інтеграція у світовий професійний простір, підвищення культури харчування, якості та рівня вітчизняного сервісу, туристичної привабливості нашого краю.
Сьогодні, 12 квітня 2023 року на базі ВСП «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» в он-лайн форматі відбулася VІІ міжвузівська науково-практична конференція «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля».
Учасників конференції привітала директор коледжу Світлана Гребінська і побажала ефективної роботи, успіхів в подальших дослідженнях.
ПРОГРАМА VІІ Міжвузівської науково-практичної конференції 12 квітня 2023 року