Майстер-клас з Асоціацією UCM Italy та її президентом Паоло Брешиа.

03.04.2023
Циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, зокрема студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа продовжує отримувати практичні знання разом з Асоціацією UCM Italy та її президентом Паоло Брешиа.
Цього разу майстер-клас відбувався по приготуванню та дегустації пасти з морепродуктами
Також майстер - клас з навичок ресторанної справи, термінологія напоїв італійською мовою.
З нетерпінням чекаємо на наступні майстер-класи та цікаві лекції з специфіки обслуговування клієнтів на Півдні Італії
33943885112769591965036604683106242958877452n 
3390934365257513863896163194435588680791581n
3396071965787296775585413897451770235359499n
  
3396397909744462770634871360154207190680561n 
 

        

Aвтор: Олена Дмитрівна Петришена/https://www.youtube.com/watch?v=074mwDY6RxQ