Майстер-клас з Асоціацією UCM Italy та її президентом Паоло Брешиа.
03.04.2023
Циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу, зокрема студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа продовжує отримувати практичні знання разом з Асоціацією UCM Italy та її президентом Паоло Брешиа.
Цього разу майстер-клас відбувався по приготуванню та дегустації пасти з морепродуктами
Також майстер - клас з навичок ресторанної справи, термінологія напоїв італійською мовою.
З нетерпінням чекаємо на наступні майстер-класи та цікаві лекції з специфіки обслуговування клієнтів на Півдні Італії




Aвтор: Олена Дмитрівна Петришена/https://www.youtube.com/watch?v=074mwDY6RxQ
04.04.23 р.