Вибіркові дисципліни циклової комісії
харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу спеціальності 181 Харчові технології ОПП Виробництво харчової продукції на 2023-2024 н.р.
Вибіркові компоненти, вибіркові навчальні дисципліни або навчальні дисципліни за вибором фахового молодшого бакалавра – це дисципліни, які пропонуються для вивчення здобувачам освіти закладом фахової передвищої освіти для більш повного задоволення їх освітніх і кваліфікаційних потреб для потреб суспільства, ефективного використання можливостей закладу освіти тощо.
Впродовж 22 лютого по 24 лютого 2023 р. викладачі циклової комісії: Олена БОЙЧУК, Галина НИЗЕНКО, Наталя ФРАНКІВ, Ольга ЯНЮК презентували дисципліни для студентів груп ТХ-127, ТХ-128, ХТ-129. Варто зазначити, що всі дисципліни мають свої фахові особливості. Фахові молодші бакалаври мають можливість обрати:
- «Основи барної справи»
- «Організація роботи сомельє»
- «Технологія борошняних кондитерських виробів»
- «Етнічні кухні»
- «Ресторанний сервіс».
Бажаємо студентам вдалого вибору!