Новини та анонси

Кваліфікаційний іспит

15.01.25 р.
10 січня 2025 року відбувся кваліфікаційний іспит для студентів ОС "фаховий молодший...
Далі

Профорієнтація

14.01.25 р.
Маргарита Максимович Nadya Demyanskaya Наталя Лучицька Перфільєва Проведена профорієнтаційна робота...
Далі

Кваліфікаційний іспит успішно завершено!

14.01.25 р.
8 січня 2025р. студенти заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою...
Далі

«Завжди в народі буде жити, що серце серцю передасть…»

13.01.25 р.
11 грудня 2024 р за ініціативи Українського державного центру національно-патріотичного...
Далі

Добрий день, шановні друзі!

08.01.25 р.
 Знову звертаємося за вашою допомогою, адже фронт наближається) Терміновий збір на...
Далі

Дорогі вступники та їхні батьки!

08.01.25 р.
Запрошуємо вас на День Вступника, який відбудеться 18 січня 2025...
Далі

Другий регіональний науково-практичний форум

08.01.25 р.
 „Гастрономічна історія Поділля: від родинних рецептів та нотаток – до...
Далі

Майстер клас.

08.01.25 р.
Олена ПЕТРИШЕНА Всп Хтефк Дтеу   ...
Далі

ІСПИТ У ГРУПІ ХТ-130

08.01.25 р.
Кваліфікаційний іспит зі спеціальності є заключним етапом навчання за освітньо-професійною...
Далі

ЗАХИСТ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

08.01.25 р.
Сьогодні суспільство потребує підготовки висококваліфікованих фахівців у кожній галузі. В...
Далі

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ

08.01.25 р.
03 січня 2025 р.студенти освітньо-професійної програми "Виробництво харчової продукції" спеціальності...
Далі

Захист звітів з технологічної практики

08.01.25 р.
Технологічна практика здобувачів фахової передвищої освіти є надзвичайно важливою і...
Далі